top of page

Hoe werkt 't?

Ontdek hoe eenvoudig het is om BAYBI babyvoeding toe te voegen aan jouw menu! Bij BAYBI staan we klaar om jou te ondersteunen bij deze stap.

Met onze expertise en hoogwaardige babyvoeding wordt het serveren van babyvoeding in jouw horecazaak een fluitje van een cent.

 

Laat ons de zorgen wegnemen rondom complexe productieprocessen en geniet van blije baby's en tevreden ouders in jouw restaurant.

babyvoeding horeca vriesvers
Ontwerp zonder titel (3).png

stappenplan

3 simpele stappen

Stap 1:

Ontdek de wereld van BAYBI

Begin ​aan de vernieuwing van jouw horeacazaak door een account aan te maken op ons klantenportaal. Hier vind je alle informatie over onze maaltijden en tarieven, zodat je precies weet wat je kunt verwachten.

stap 1 - account aanmaken om baybi voeding online te kunnen bestellen
stap 2 - baybi voeding bestellen online

Stap 2:

Plaats jouw bestelling

Selecteer eenvoudig de gewenste maaltijden uit ons assortiment en plaats jouw bestelling via ons klantenportaal. Het proces is snel en gemakkelijk, waardoor je binnen enkele minuten klaar bent.

Stap 3:

Plaats jouw bestelling

Na het plaatsen van je bestelling nemen wij persoonlijk contact met je op. We bespreken de details van je order en beantwoorden eventuele vragen die je hebt. Ons team staat klaar om je te adviseren over de inzet van onze babyvoeding in jouw restaurant, zodat je gasten een geweldige ervaring hebben.

Standaard inbegrepen bij een order:

- Flyers

- Menukaarten

Telefoon op Bureau
Contact

Maak ouders blij met babyvoeding op het menu

bottom of page